Керівництво міжнародного аеропорту "Бориспіль" вирішило передати автомобілі збиткової компанії Sky Taxi у власність нової поліції та автоінспекції, повідомляють у прес-службі аеропорту.

"Вирішили автомобілі Sky Taxi передати новій поліції та транспортної інспекції. Це наш внесок у побудову нового правопорядку в державі", - розповів керівник аеропорту Євген Дихне.

Наприкінці 2014 року підприємство Міністерство інфраструктури ліквідувало підприємство Sky Taxi через збитковість. Водіїв автомобілів також звільнили.

Проект Sky Taxi розпочався у грудні 2011 року. Специфікою підприємства була доставка пасажирів із Києва до Борисполя та у зворотньому напрямку. Автомобільний парк підприємства нараховував 110 машин Hyundai Sonata.

Читайте також: НБУ пустив в Україну міжнародні платіжні системи

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Передання автівок новій поліції є частиною фінансового плану підприємства, який узгоджено спільно з Кабміном України. У фінплані також зазначений пункт збільшення зарплатного фонду підприємства на 15%.