Десятки ворожих снарядів 122 калібру розірвались по всій території Авдіївського коксохімічного заводу – передає informator.lg.ua

Двадцятихвилинний обстріл спричинив серйозну розруху на підприємстві.

Вийшов з ладу вугільнопідготовчий цех №1, а також цех сіркоочищення № 1.

Значних збитків зазнав залізничний цех, уламки пошкодили газопровід другої коксової батареї. Це призвело до займання газу.

На світлинах, які з'явились в інтернеті видно, що бойовики цілились виключно в житлові будинки та робочі цехи жилого масиву Авдіївка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

26 липня, в понеділок російські війська стріляли в напрямку Яколевки та Спартака.

В прес-центрі АТО відзначили що в період с 20:27 до 20:49 кількість снарядів випущених в сторону Авдіївки становила 118 одиниць. Під час обстрілу постраждали цивільні люди.

Читайте також: Сепаратисти вели вогонь по українських позиціях 82 рази

Із населеного пункту Горлівка вівся артилерійський вогонь калібрів 122 и 152 мм Вуглегірскої ТЭС, який вивів із ладу критичні елементи станції.

Українська сторона СЦКК констатувала, що обстановка в зоні АТО на линії розмежування сторін останнім часом має тенденцію до погіршення, Авдіївку обстрілюють майже кожного дня.