Сотня вінницьких малюків віком від восьми місяців до півтора року змагалися у спритності на тамтешній набережній. Кожний малюк мав здолати дистанцію завдовжки 15 м. Хтось йшов, хтось повз, хтось біг. Головне правило - без батьківської допомоги.

Про це повідомляє 5 канал.

Час, за який дітлахи долали шлях, фіксували судді. Найшвидші з учасників здобули заохочувальні призи. У Вінниці це вже третій такий забіг. Організатори планують зробити змагання традиційними.

"Ми хотіли розбавити дозвілля мам, які сидять в декреті, нікуди не виходять, займаються хатніми справами. А це конкурс і для дітей, і для батьків", - зазначив організатор Дмитро Мира.

Читайте також: Тернопільським малюкам дозволили посидіти у кріслі мера (відео)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми тільки почали повзати, всього тиждень, ну вдома спробували по квартирі, але зовсім потрошку. Я думала не поповзе, але пішов", - ділиться емоціями мама Анна Грачова.

Нагадаємо, у Києві пройшла благодійна акція "Дитяча молитва за мир". В ній взяли участь кількадесят дітей разом із батьками.