44-річний ізраїльтянин на ім'я Аміт не голив свою бороду 14 років, і раптом на це зважився спеціально для реклами лез Life M6.

У своїй відео-історії Аміт розповів, що ані його батьки, ані дружина з донькою не впізнали голеного чоловіка. Більше того, сім'я ізраїльтянина ніколи не бачила його без бороди.

Читайте також: Перше в Україні "Свято бороди" - чоловіча мужність та сексуальність

Так, у батьківському магазині Амита без бороди довго не міг впізнати його тато. Він вирішив, що це черговий покупець. Коли Аміт почав сміятися над такою реакцією тата, батько нарешті признав сина і зазначив, що "раніше той був важним, а тепер красень".

Маленька донька чоловіка Орікель відповіла йому, що він виглядає "як інший тато", а дружина не повірила своїм очам, зізнавшись, що навіть не може поцілувати Амита - їй здається, що вона зраджує своєму чоловікові з іншим чоловіком.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще