Дві одеситки Наталія Іщенко та Етері Санеблідзе витратили всього 20 доларів на запуск стартапу, який допоможе мандрівникам зв'язатися з місцевими жителями для отримання всіх необхідних деталей. На даний момент він працює тільки в Одесі, але в планах у дівчат - світова експансія.

У травні цього року вони запустили ще один туристичний стартап під назвою Follow My Travel, завдяки якому можна ділитися рекомендаціями зі своїми друзями про туристичні місця, що полюбились. Дівчата впевнені, що кращий туристичний досвід можна отримати саме на основі особистих рекомендацій. А особливо добре, якщо це поради та підказки від місцевих жителів.

Читайте также: Запустили сервіс для пошуку вакансій європейських компаній

Підприємниці запустили веб-сайт Ask Local, який, по суті, є сторінкою з номером телефону. Через цей номер, за допомогою месенджера WhatsApp, можна зв'язатися з Ask Local і дізнатися всі деталі про Одесу, що цікавлять.

Сайту всього два дні, а на запуск прототипу знадобилося лише 20 доларів і 10 на домен та хостинг.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Поки що все абсолютно безкоштовно. Надалі планується запуск платних підписок і окремого додатка.

Дівчата планують розширювати діяльність на весь світ.