Протягом ночі в зоні АТО ситуація була напруженою. Противник збільшив кількість обстрілів позицій українських військ поблизу Донецька та на Артемівському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

З 18 години вечора і до опівночі бойовики продовжували застосовувати озброєння, що згідно Мінських домовленостей має бути відведене від лінії розмежування.

Читайте також: Нацгвардійцям бракує військових госпіталів – командир медроти

Так двічі, о 19.35 і о 22.50 злочинці зі 120-міліметрових мінометів били по наших опорних пунктах неподалік Пісків. Двічі мінометного обстрілу калібру 120 міліметрів зазнала Авдіївка. О 20.50 з танку, о 21.10 з озброєння БТР і о 23.20 із 120-міліметрових мінометів бандити били по наших позиціях в Опитному.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Артемівському напрямку о 19 та 21 годині російсько-терористичні війська гатили з танків по селищу Миколаївка.

"Також продовжуючи застосовувати тактику "випаленої землі" бойовики з мінометів ведуть вогонь по мирних населених пунктах. Близько десятої години вечора злочинці обстріляли житлові будинки у Верхньотроїцькому та Авдіївці", - повідомили у прес-центрі.

Загалом, за минулу добу – зі 109 випадків порушення ворогом режиму тиші 70 обстрілів наших позицій зафіксовано в районі Донецька.

Після опівночі – вогнева активність противника із застосуванням практично усіх видів зброї продовжилась на Донецькому напрямку.