Служба безпеки України викрила схему розкрадання державних коштів у державному підприємстві "Одеський морський торговельний порт".

СБУ встановила, що посадовці порту, Міністерства інфраструктури та Фонду державного майна передали, всупереч інтересам державного підприємства, низку об'єктів порту в оренду приватним підприємцям.

Внаслідок цього порт штучно втратив можливість надавати повний спектр стивідорних послуг, зменшуючи надходження до бюджету України, повідомила прес-служба СБУ.

Спецгрупа СБУ також установила, що через орендовані об'єкти порту налагоджено канал контрабанди товарів до нашої країни.

Читайте також: На Луганщині знайшли згорілий БМП з екіпажем всередині

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Безпосередньо біля КП порту правоохоронці зупинили вантажівку, яка транспортувала незаконно вивезений за межі порту без митних формальностей контейнер з товарами широкого вжитку орієнтовною вартістю 7 млн гривень.