У Миколаєві рятувальники визволяли 7-річну дитину, батьки якої змушували жити дівчинку в жахливих та антисанітарних умовах.

Горе-батьки, які чомусь не опинилися під патронатом соціальних служб, виховували двох неповнолітніх дітей серед сміття та зграї тарганів. Але про це соціальні працівники дізналися тільки після того, як 7-річна Яна опинилася у пастці на балконі, коли двері зачинилися, пише ТСН.

Дитина опинилась на відкритому балконі восьмого поверху та почала кричати від страху. Вдома не біло нікого. Рятувальникам вдалося розблокувати двері та заспокоїти дівчинку. Та тут стало зрозуміло, що рятувати треба ще й інших дітей. В квартирі було дуже брудно, купа сміття та довкола багато тарганів, також були відсутня вода та не працював туалет. У таких умовах не можуть виховуватися діти. Тому викликали соціальні службі.

Виявилося, що у однокімнатній квартирі мешкає родина із шістьма дітьми. Соцпрацівники вирішили дати декілька днів на те, щоб батьки забезпечили належними умовами проживання дітей. Інакше їх могли позбавити батьківських прав. Шанс їм дали після того, як у міліції підтвердили, що люди не пиячать, працюють, живуть тихо, конфліктів із сусідами не було.

Читайте також: Мешканець Миколаєва продавав гранати у власному дворі

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Таким чином, родину візьмуть на облік та регулярно перевірятимуть соцслужби. Також їм обіцяють допомогти із ремонтом та підключити воду. Та батькам вже ж доведеться заплатити штраф за неналежне виконання своїх обов'язків.