Сьогодні в Рівненвській області відбулись обшуки на виробничих та офісних приміщеннях підприємств.

Як повідомляє прес-служба під час обшуків на семи підприємствах Рівного правоохоронці вилучили понад однієї тонни бурштину.

"У результаті вилучили понад однієї тонни бурштину-сирцю, обробленого сонячного каміння, а також 21 станок для його оброблення", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що ці слідчі дії проводилися у межах кримінального провадження, розслідуваного слідчими головного управління Державної фіскальної служби області.

Нагадаємо, що 3 серпня на Рівненщині правоохоронцями вилучено 2,5 тонни бурштину. За словами міністра Арсена Аваков, цей бурштин був видобутий незаконно і готувався до контрабандної відправки за кордон.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: "Укрбурштин" незаконно присвоює 2,6 тонн бурштину" - Аваков

Сьогодні державне підприємство "Укрбурштин" заявило, що буде через суд домагатися повернення партії бурштину, яка, за їхніми словами, була здобута законно. Глава МДВ Арсен Аваков наголосив на тому, що "Укрбурштин" хоче незаконним шляхом привласнити собі 2,6 тонн бурштину.