Вчора на площі Миру, у центрі Мукачева волонтерський десант з Києва провів благодійну акцію з плетіння маскувальної сітки.

Патріотичний почин волонтерів привернув увагу мукачівців, які із задоволенням долучалися до спільної справи. Паралельно з плетінням маскувальної сітки проходив благодійний ярмарок, де всі бажаючі могли придбати ляльку-мотанку та інші сувеніри.

Читайте також: Події в Мукачевому не вплинуть на євроінтеграцію України – Європарламент

Захід отримав і Боже благословення від єпископа Ужгородського та Закарпатського УПЦ КП Варсонофія, який освятив маскувальну сітку та окропив всіх присутніх святою водою.

А волонтери підготували для мукачівців вокальне вітання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, волонтери з Києва відгукнулися на запрошення мукачівського благодійного фонду "Віта Дольче" та Мукачівського Екоцентру щодо сумісної роботи над плетінням маскувальних сіток для воїнів АТО.