У Києві у журналістів одного з телеканалів відібрали відеокамеру. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.

За словами пограбованого, напередодні він через рекламний номер телефону домовився про зустріч для співбесіди щодо працевлаштування.

Разом зі своїм помічником 28-річний журналіст приїхав до офісу на вулиці Попудренка, де йому запропонували підписати договір про роботу з можливістю поселитися в гуртожитку за місцем працевлаштування, сплативши при цьому 700 гривень роботодавцю.

"У якусь мить працівниця офісу помітила в сумці помічника журналіста відеокамеру і стала її виривати. Згодом до кімнати зайшло двоє чоловіків, стали погрожувати мас-медійникам, нанесли їм тілесні ушкодження, одного з них обшукали та відібрали сумочку, в якій знаходилося 800 гривень. Через деякий час сумочку журналістам повернули та вивели з офісу", - говориться у повідомленні.

Читайте також: За час роботи патрульних скоротилося число крадіжок і викрадень - Фацевич

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За їх даними, у журналістів відібрали 800 гривень, радіопередавач та відеокамеру.

Слідчим відділом Деснянського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України "Грабіж". Розпочато досудове розслідування. Встановлюються особи, причетні до цього кримінального правопорушення, та з'ясовуються всі обставини його скоєння.

Нагадаємо, у Сімферополі розгромили редакцію кримськотатарської газети.