Американський відеосервіс Netflix, який надає онлайн доступ до фільмів та серіалів у форматі потокового відео, у жовтні цього року зробить доступним документальний фільм про події на Євромайдан. Вона має понад 60 мільйонів клієнтів в цілому світі.

Про це повідомляє видання Variety.

Сервіс Netflix демонструватиме фільм власного виробництва. Він отримав назву "Winter of Fire : Ukraine's Fight for Freedom". Режисером фільму про події на Євромайдані є Євгеній Афінеєвський. Стрічку також презентують на Венеціанському кінофестивалі у вересні.

"Євген віддав шану героїзму, духу та рішучості українців", - зазначив представник американського сервісу.

Читайте також: Європейські театри виступлять для дітей-біженців

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Для Netflix, за його словами, честь стати всесвітнім майданчиком на якому люди зможуть познайомитись із цим потужним фільмом.

Нагадаємо, американський провайдер інтернет-служби потокового мультимедіа Netflix "на вимогу" широко поширений у світі. Він охоплює всі країни Північної та Південної Америки. Майже всі країни Європи, Австралію, Нову Зеландію, а також острови у Тихому океані та Карибському басейні. Компанію заснована в 1997 році і головний її офіс знаходиться у Лос Ґатос, Каліфорнія.