Учора на одному з контрольних постів в Донецькій області співробітники внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби разом з представникам СБУ в Донецькій області та військовою прокуратурою Донецького гарнізону затримали на хабарі прикордонника.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Прикордонника затримали під час реалізації оперативних заходів у рамках кримінального провадження щодо вимагання та отримання хабара. Він отримував їх систематично. Правоохоронці задокументували багато епізодичне отримання неправомірної вигоди у розмірі восьми тисяч гривень.

Читайте також: У Харкові затримали геммолога-хабарника

Під час затримання прикордонника у нього знайшли кошти у розмірі 2500 гривень. Вони були оброблені люмінесцентною речовиною. Сліди її також присутні на руках та кишенях одягу затриманого.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Держприкордонслужбі встановили, що неправомірну вигоду він отримав за сприяння у пропуску через контрольний пост вантажного автомобіля з продуктами харчування.