Міліція встановила усіх учасників інциденту на Барському шосе у Вінниці, в результаті якого загинули двоє чоловіків. Про це повідомляє УМВС Вінницької області.

Як розповів в.о. начальника обласної міліції Сергій Кримчук, за попередніми даними, коли автомобіль "Ланос" в'їхав у Вінницю з Барського шосе, йому перегородив дорогу білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагались витягнути одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити та, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Ними виявились 24-річні вінничани.

Пасажири мікроавтобуса доставили поранених до дитячої обласної лікарні, де вони під час надання медичної допомоги померли. 28-річний пасажир "Део Ланос" отримав вогнепальні поранення та каретою швидкої допомоги був доставлений до реанімації.

Читайте також: Озброєний чоловік в Техасі застрелив вісьмох людей і здався поліції

Працівники міліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили майже всіх учасники інциденту. Оперативники вживають усіх необхідних заходів для затримання зловмисників.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею вбивство двох і більше осіб. За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно в одному з готельних комплексів Києва сталася стрілянина. Конфлікт виник між охоронцем комплексу та його жителями. Одну людину було ушпиталено.