Двоє українських військових були поранені в зоні АТО на Луганщині. Про це повідомляється на сайті речника АТО у Луганській області Руслана Ткачука.

"Опівночі 10 серпня здійснено артилерійський обстріл опорного пункту ЗС України в районі села Кримське. Поранено стрільця-санітара підрозділу ЗС України", - йдеться у повідомленні.

Військового з діагнозом мінно-вибухове травма було госпіталізовано до міської лікарні Сєвєродонецька.

За словами речника АТО, на околиці селища Станиця Луганська також отримав осколкове поранення військовослужбовець зенітно-ракетного взводу ЗСУ.

Читайте також: Бойовики стріляли по позиціях АТО 95 разів за добу

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Натомість, як повідомив заступник начальника штабу командування "Північ" Віктор Кевлюк, українські спецпризначенці на зламаній техніці знищили групу терористів у Новоазовському районі.

За його словами, українські спецпризначенці евакуювали своїх побратимів на пошкодженій техніці, а також пошкодили дві одиниці техніки терористів та вбили близько семи бойовиків.