На даний час співробітники підприємства проводять відновлювальні роботи, завод працює в штатному режимі

Макіївська філія Єнакіївського металургійного заводу, що входить в гірничо-металургійну групу "Метінвест", сьогодні потрапила під обстріл, в результаті якого було пошкоджено рухомий склад підприємства, газопровід і внутрішньозаводські електричні мережі, а також постраждав співробітник підприємства, повідомляє прес-служба компанії.

Читайте також: Шахтарі підняли бунт в окупованій бойовиками Макіївці

"Основне обладнання не постраждало. Контужений працівник залізничного цеху. Йому надано медичну допомогу, загрози для життя немає", - повідомили "Метінвест".

Згідно з повідомленням, в даний час співробітники підприємства проводять відновлювальні роботи, завод працює в штатному режимі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Макіївський завод неодноразово піддавався обстрілу. З цієї причини в лютому 2015 підприємство було змушене зупинитися, а відновити виробничий процес вдалося лише в квітні.

Єнакіївський металургійний завод - одне з провідних українських підприємств з повним металургійним циклом, яке входить до складу металургійного дивізіону групи "Метінвест".