Російська Федерація розширила продовольче ембарго на Україну "на особливих умовах". Про це повідомляє російський уряд.

"У список країн, щодо яких вводиться заборона на ввезення до Росії сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства, додатково включені Албанія, Чорногорія, Ісландія, Ліхтенштейн та Україна (на особливих умовах)", - йдеться у повідомлені.

В російському уряді зазначили, що це рішення спрямоване на поширення спеціальних відповідних економічних заходів на окремі держави, з урахуванням ступеня їх залучення до режиму санкцій проти РФ.

Читайте також: Білорусь не зриватиме вільну торгівлю України з ЄС

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявляв, що "особливі вимоги" передбачають введення "продовольчих санкцій" щодо України лише після того, як почне діяти режим ЗВТ з ЄС.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно в Росії вирішили розширити список країн, які продовжили разом з Євросоюзом санкції проти неї. Медведєв доручив розглянути можливість включення України до цього списку.