Терористи продовжують обстріли українських блокпостів з мінометів та артилерії.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, протягом останньої доби поблизу блокпосту "Березове" розірвалося 27 боєприпасів.

"З мінометів та артилерії терористи вели вогонь по блокпосту "Березове", на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Поблизу блокпосту розірвалося 27 боєприпасів. Постраждалих серед українських військових немає", - сказано у повідомленні.

Також бойовики тричі відкривали вогонь зі стрілецької зброї по блокпосту "Мар'їнка". Стрільбу вели з населеного пункту Олександрівка, який знаходиться на неконтрольованій території.

Читайте також: Працівники ОБСЄ не збираються покидати Донецьк

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За останню добу прикордонники зафіксували політ 13 безпілотників, які бойовики використовують для здійснення повітряної розвідки місць дислокації українських військових.