На Харківщині податківці спільно з прикордонниками та прокуратурою перекрили великий канал нелегального перевезення товарів з України в Росію.

Про це повідомили в прес-центрі Державної податкової служби.

Правоохоронці встановили, що в 2014-2015 рр. громадянин України організував схему незаконного перевезення товарів, в тому числі підакцизних, через митницю України на територію Росії.
Відомо, що замовниками контрабанди були Інтернет-магазини. Схема дозволила злочинцям ухилитися від сплати податків в особливо великих розмірах.

Повідомляється, що до складу злочинного угруповання входило більше 15 осіб, серед яких громадяни України з Харкова і громадяни Росії.

Читайте також: На Харківщині СБУ затримала контрабанду в Росію на 600 тис. грн. (фото)

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Злочинців на двох автомобілях УАЗ з товарами народного споживання затримали під час незаконного перетину держкордону по так званій "зеленці" у напрямку Росії. Водієм одного з транспортних засобів був організатор злочинної групи.

В ході обшуку місця проживання членів банди, їх автомобілів і складів правоохоронці виявили запчастини до приладів військового призначення на суму понад 1 мільйон гривень, товари для незаконного перевезення в Росію на 3,5 мільйона гривень, два автомобілі УАЗ, 13 тисяч доларів і 13 тисяч гривень готівкою , а також банківські картки, "чорну" бухгалтерію з рухом контрабанди і грошових коштів, копії платіжних документів російських банків і комп'ютерну техніку.