У Тернополі військкомат надіслав повістку громадянину Андрію Юркевичу, який загинув минулого вересня під Луганськом. Фотографії, а також обурення з цього приводу виклала на сторінці Facebook вдова солдата.

"Мені в голову не вкладається, за цілий рік не навести порядок в базі даних в зовсім невеличкому місті, чи просто хочуть перевірити реакцію рідних? Ви подумали про нашу реакцію та емоції? Мій чоловік має прийти до них з кладовища, чи як? Ось так і живемо", - пише Христина Юркевич.

Дружина солдата також додала, що вона не перша, хто отримує такі повістки. Вона незадоволена тим, що загиблих героїв згадують лише тоді, коли треба давати якісь медалі або повістки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Бійцям в АТО відправлять воду, освячену на Медовий Спас (фото)

Андрій Юркевич був бійцем батальйону "Айдар" та загинув 5 вересня 2014 року у бою під Луганськом. За мужність та відданість військовій справі він отримав орден "За мужність" ІІІ ступеня.

Нещодавно чоловік у Вінницькій області отримав повістку до військкомату, не маючи обох рук.