Ремонт тротуару на проспекті Шевченка, що у центрі Львова вже триває більше двох місяців. Хтось із львів'ян не витримав і прикріпив на цій ділянці тротуару табличку з написом "Перший Галицький міський пляж", про це повідомляє УНН.

За попередніми даними, для завершення ремонту бракує 250 тисяч гривень.

Саме ця частина проспекту – одна з найінтенсивніших у місті за кількістю пішоходів. Відтак львів'яни та туристи змушені ходити по піску. Вже близько трьох тижнів пішоходи змушені проходити недоремонтовану ділянку по вузькому проходу завширшки у півтора метри.

Читайте також: З'явився сайт неіснуючого Львівського метрополітену

"На жаль, коштів від Галицької районної адміністрації на ремонтні роботи на цій ділянці не виділено, тому ми наразі не можемо завершити цей ремонт. Чекаємо на виділення коштів із міського бюджету. Але ми готові завершити ці роботи, якщо долучиться хтось із місцевих підприємців і профінансує придбання матеріалів", - розповів начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Микола Захарків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він додав, що облаштувати слід ще 300 квадратних метрів вулиці, на що потрібно 250-300 тисяч гривень, тоді як в Галицькій райадміністрації на це є лише 50 тисяч гривень.