Сьогодні Кабмін виділив 81, 117 млн. грн на будівництво траси в Одеській області "Одеса-Рені", а також 30,1 млн грн на ремонт мосту на дорозі державного значення також в цьому регіоні, про це повідомляють в Інтерфаксі.

Кошти на ремонт мосту та будівництво дороги виділили після того, як голова Одеської області Міхеіл Саакашвіллі звинуватив Кабмін у перешкоджанні наданню грошей і у крадіжках особливо великих сум. Після цього потрібну суму виділили.

"Взагалі, не зважаючи на війну та економічні негаразди, будівництво якісних доріг в Україні є дуже перспективним напрямом для підняття економіки. Інвестиції в інфраструктурні проекти поліпшують торгівлю і туризм", - говорить "Знай" Олександр Жолудь.

Читайте також Саакашвілі запрошує до Одеси лоукост Ryanair

Він вважає, що якби очільники кожної області зосередилися на будівництві доріг, це б стало сприятливим ґрунтом для розвитку економіки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Не дивно, чому Саакашвілі так емоційно відреагував на заминку у виділенні грошей, адже він знав, що якщо його митниця перевиконала план, значить він має кошти на будівництво доріг".

Нагадаємо, минулого місяця Верховна Рада прийняла законопроект , який передбачає спрямування понадпланових коштів, залучених митницею, на ремонт доріг.