Співробітники Державної автоінспекції виявили на Луганщині відібраний на блокпосту бойовиками "ЛНР" у минулому році автомобіль Bentley Flying Spur. Його повернули власнику.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ головного управління Міністерства внутрішніх справ у Луганській області.

Мешканець Луганської області звернувся до правоохоронців міста Києва із заявою про те, що в липні минулого року на блокпосту, що на виїзді з Луганська в напрямку селища Станиця Луганська, бойовики незаконного збройного формування "ЛНР" заволоділи його автомобілем Bentley Flying Spur.

Співробітники правоохоронних органів протягом року розшукували представницький автомобіль та бойовиків-викрадачів.

Зрештою 13 серпня автомобіль помітили у дворів одного з будинків у селищі Станиця Луганська. Він був захований під тентом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Бойовики "ЛНР" вбили двох автоінспекторів

Наразі правоохоронці продовжують пошуки викрадачів. Їм загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, терористи у Донецьку "віджали" дитячий садок під військову базу. Замість ремонту розтрощений дитсадок закрили і передали терористам.