Американська косметична компанія Covergirl представила модельний ряд продукції з написом "Да буде з тобою Сила". Саме ця фраза стала культовою для усіх фанатів "Зоряних війн".

У новій колекції присутні лак для нігтів, помада і туш для вій. Обличчя дівчат з рекламної компанії мають мейкап, який нагадує знаменитого дроїда С-3РО та шолом штурмовика військ Імперії.

Ця продукція має обмежену серію. У її створення приймала участь Пет Макграт - відома візажистка Giorgio Armani і Dolce & Gabbana, а також креативний директор Max Factor.

Covergirl уклала офіційну угоду із LucasFilm щодо використання елементів із культового фільму. Окрім косметичної компанії, тематикою "Зоряних війн" порадують також Duracell, General Mills, Subway, HP і Verizon.

Читайте також: Найнезвичайніші концертні майданчики зі всього світу (фото)

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Такі рекламні акції багатьох відомих брендів пов'язані із виходом нового фільму культової саги. "Зоряні війни: Пробудження Сили" українські глядачі побачать 17 грудня.