У Щастя Луганської області невідомі кинули гранату у вікно житлового будинку. В результаті вибуху один чоловік отримав численні осколкові поранення і контузію. Його відвезли в міську лікарню Щастя.

Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Луганській області.

"14 серпня до Новоайдарського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вул. Республіканська стався вибух, в результаті чого тілесні ушкодження отримав місцевий мешканець 1972 року народження", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Кривому Розі від вибуху гранати загинув чоловік

Співмешканка потерпілого пояснила, що ввечері чоловік прийшов додому в стані алкогольного сп'яніння і почав дивитися телевізор, а вона пішла на вулицю з собакою. Пізніше у приміщенні стався вибух.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Під час огляду в приміщенні квартири виявлено, що у віконних рамах відсутнє скло. Недалеко від крісла на підлозі виявлено важіль від запалу з маркуванням "УЗРГМ" і металеве кільце", – повідомили в міліції.

Опитати потерпілого виявилося неможливо, оскільки у зв'язку з контузією він перебуває у неконтактному стані.