Під Керчю активно просувається робота зі встановлення залізобетонних і ґратчастих металевих опор для зведення основної гілки лінії електропередачі з Краснодарського Краю на Кримський півострів. Пише Керчь.ФМ.

Основні роботи ведуться біля узбережжя між Юркіно і Глазівка, де розташувалося невелике будмістечко.

Читайте також: У Криму знищили чотири тонни санкційних нектаринів

На даний момент йде підготовка до основних робіт: працівники кількох петербурзьких фірм простягають допоміжну лінію електропередач, яка живитиме саме будмістечко, а від кромки води укладають спеціальні труби, які стануть проходом для основного кабелю.

Контракт на будівництво енергомоста в Крим, за яким буде перекидатися електроенергія з Ростовської АЕС, отримала компанія з Санкт-Петербурга "Рубіж-Буд".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Довжина кабельного переходу складе 13480 метрів, сумарна довжина морського кабелю - 220800 метрів, а сумарна довжина підземного кабелю 16480 м.

Термін здачі, який був оголошений співробітникам фірми, - грудень 2015 року.