15 і 16 серпня на території одеського пляжу "Чайка" вперше проходить пляжний фестиваль "Сусіди на море!".

Як повідомляє на своїй офіційній сторінці "Вконтакте", він триватиме з 9 ранку до 22.00 вечора.

На одеситів чекали водні атракціони і пляжні види спорту, різноманітність музичних колективів та кращих танцювальних проектів, небачені раніше шоу програми, кінопокази під відкритим небом, всілякі конкурси та розіграш цінних призів.

Місцеві жителі та гості міста ласують стравами від кращих ресторанів міста. Вони радіють виступам популярних груп, беруть участь у всіляких спортивних змаганнях.

На фестиваль приїхали такі групи і виконавці: "Нумер 482" (Київ), "Duke-time" (Одеса), "Go-a" (Київ), Стас Подліпський (Одеса), Антип Сокальський (Санкт Петербург), Діма Верба (Одеса), "Знайдені речі" (Ізмаїл) та інші.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Учасники Бандерштату вишикувалися в гігантське слово "Перемога" (фото)

Нагадаємо, що в червні організатори проводили фестиваль родинної культури для жителів Суворовського району на території дитячого центру "Молода гвардія", який зібрав сім тисяч відвідувачів.