За добу прикордонники затримали сім транспортних засобів, які незаконно перевозили товари у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

За повідомленням, автівки перевозили без належних документів понад 15,5 тонн продуктів харчування та канцелярських товарів на суму понад 350 тисяч гривень, транспортні засоби прямували в об'їзд визначених контрольних пунктів.

Наразі транспортні засоби з товарами передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення, додають у ДПСУ.

Читайте також: СБУ завадила терористам торгувати російською горілкою (фото)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше СБУ повідомила про виявлення та блокування каналу фінансування угруповання "ДНР". За даними відомства, у ході спецоперації затримані дві вантажівки з продуктами харчування, які намагалися незаконно доставити до Горлівки, а отримані від реалізації товарів кошти передавалася членам так званих контролюючих органів угруповання "ДНР".

У СБУ також заявили, що до "злочинних операцій були причетні декілька правоохоронців, які сприяли переміщенню товарів на тимчасово окуповану територію".

У Державній прикордонній службі України неодноразово заявляли про випадки перетину лінії розмежування на Донбасі транспортними засобами, які перевозили товари та вантажі без належних документів.