Головна військова прокуратура спільно з СБУ розслідує реалізацію за заниженими цінами двох ударних вертольотів Мі-24Р з озброєнням. У скоєнні даного злочину підозрюються посадові особи з Нацгвардії України і підприємство-експортер бойової техніки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

За даними Генпрокуратури, вертольоти і зброю продавали представники Нацгвардії за кордон.

"Розпочато кримінальне провадження за фактом реалізації службовими особами Національної гвардії України і підприємством-експортером двох бойових вертольотів Мі-24Р з озброєнням за заниженими цінами", - наголошується в повідомленні.

Також прес-служба наголошує, що службові особи з Нацгвардії і підприємство, яке експортує військову техніку, підробили акти про прийом-передачу зазначених вертольотів з метою приховування її, саме, військового призначення.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зловмисники, в результаті своїх дій, завдали збитки державі на загальну суму майже 5 млн. гривень.

Проведення досудового розслідування зазначеного кримінального провадження доручено військовій прокуратурі Центрального регіону України.