Служба безпеки виявила схованку зі зброєю та боєприпасами, яку уподібнили до смітника на околиці Житомира.

Про це пише "20 хвилин".

"Правоохоронці вилучили два гранатомети РПГ-22, снайперську гвинтівку СВД зі спорядженим магазином, майже чотири десятки гранат РГД-5, Ф-1 із запалами, три споряджених магазина до автомата Калашникова та велику кількість набоїв калібру 7,62 мм", - йдеться у повідомленні.

Усю вилучену зброю зберігали у бойовому стані.

Читайте також: Умільці з Житомира схрестили тягач із броньовиком

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співробітники СБУ та МВС встановлюють походження зброї та можливість її використання для диверсій. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше, 9 квітня правоохоронці арештували 27 терористів, які планували створення "Одеської народної республіки".

Під час обшуків вилучили автомати, пістолети, боєприпаси, оптичні приціли, пристрої безшумної стрільби, гранати, вибухівку, військову амуніцію, а також прапори "Новоросії", "Одеської народної республіки" та георгіївські стрічки.

Диверсійно-розвідувальна група діяла в інтересах РФ за підтримки бойовиків "ДНР" та "ЛНР". Метою діяльності терористів було силове захоплення влади і створення так званої "ОНР".