У Житомирі в нічному магазині двоє відвідувачів вчинили сварку, яка закінчилася стріляниною. Один з учасників конфлікту вистрілив у іншого з травматичного пістолета.

Інформація про подію надійшла до міліції близько третьої години ночі. Правоохоронці, які прибули на місце, побачили, що один з чоловіків поранений. Той, що стріляв, тікаючи, кинув в один з провулків вибуховий пристрій. Він не спрацював, ніхто не постраждав.

Читайте також: У Мілані на засіданні суду обвинувачений почав стрілянину

"34-річному чоловікові, учаснику суперечки, було надано необхідну медичну допомогу без госпіталізації. На місці події працівники міліції вилучили низку речових доказів. Зараз встановлюється особа учасника конфлікту, який застосував травматичну зброю", - повідомили у міліції.

Порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 ("Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень") Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще