Увечері 17 квітня в Сімферополі побили проукраїнського активіста Леоніда Кузьміна. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Кримська польова місія з прав людини.

Активіст розповів, що інцидент стався пізно ввечері, коли він повертався додому. По дорозі його зупинила компанія, в якій був його колишній учень, почала ображати, назвала "бандерівець". Активіст не хотів вступати в конфлікт, вирішив втекти від нападників, але вони його наздогнали і вдарили по голові.

Читайте по темі: Кримським вчителям різко зменшили зарплату

У лікарні йому діагностували струс мозку. Активіст має намір писати заяву в міліцію.

Леонід Кузьмін - організатор акції, що пройшла в Сімферополі 9 березня, яку присвятили дню народження Тараса Шевченка. Його та ще двох учасників затримали після проведення заходу. Їх звинуватили у демонстрації українського прапора. Відразу після цього Леоніда Кузьміна звільнили зі школи, де він працював учителем.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще