Сьогодні бойовики атакували прикордонників в районі блокпоста біля населеного пункту Золоте. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

В результаті атаки на опорний пункт "Золоте" жертв серед українських військових і прикордонників немає.

У повідомленні наголошується, що ситуація на кордоні країни залишається напруженою, терористи влаштовують провокації, проводять обстріли із застосуванням різної зброї, в основному - гранатомети.

Читайте по темі: У Трьохізбенці вранці почався бій

У той же час в районі населеного пункту Миколаївка затримали жінку, яка намагалася проїхати на територію України за допомогою підробленого попуску. Зловмисницю передали міліції, за фактом порушено справу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За минулу добу лінію розмежування на Донбасі намагалися перетнути близько 13 автомобілів. Прикордонники догледіли вантажі, пропустили на територію, підконтрольну уряду України.