Поліцейські з Каліфорнії дізналися про те, що на естакаді біля міста Сан-Хосе стоїть людина з ножем і збирається зістрибнути вниз, на шосе. Їм довелося перекрити магістралі 680 і 280, які з'єднують сусідні штати.

Жоден з правоохоронців не ризикував підійти до озброєного чоловіка. Вони почали вмовляти його здатися через гучномовець, але це не принесло результату. Після було прийнято рішення принести самогубцю телефон. Для цього загін оперативного реагування виділив робота Northrop Grumman Remotec Andros F6A. Він зазвичай використовується для віддаленого знешкодження мін.

"Оскільки доставка їжі допомагає домогтися від людей потрібного нам результату, разом з телефоном ми навантажили робота піцою. Він повідомив чоловікові: якщо той хоче піцу, нехай візьме телефон", - розповів співробітник загону Кріс Скиба.

Робот обладнаний відеокамерами, мікрофоном і динаміками. З їх допомогою поліцейські змогли уважно розглянути чоловіка, його ніж і вираз обличчя.

Після п'ятигодинних переговорів самогубцю переконали кинути ніж і здатися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще