З 18 години до опівночі вчора російсько-терористичні війська порушили режим тиші 6 разів. З них 4 рази - з 120-міліметрових мінометів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донеччині ворог проводив обстріли наших позицій в районі населених пунктів Авдіївка, Піски, Опитне та Красногорівка", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики обстріляли Донеччину з "градів".

По українських опорних пунктах поблизу Авдіївки сепаратисти тричі відкривали вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів та 1 раз - із зенітної установки. З мінометів також обстріляли позиції поблизу населеного пункту Піски.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Крім того, снайпер вів обстріл опорного пункту в районі селища Опитне, а по позиціях в районі міста Красногорівка Мар'їнського району незаконні збройні формування відкривали кулеметний вогонь", - розповів речник АТО Сергій Даниленко.

Луганський напрямок терористи у зазначений проміжок часу не обстрілювали.

На півдні Донецької області українські війська 6 разів спостерігали проліт безпілотних літальних апаратів противника в районі населених пунктів Талаківка, Широкине, Орловське та Володарське.