Житель Тиврова Вінницької області запевнив, що після втрати свідомості отямився в лікарняному морзі.

Про це повідомляє сайт ТСН.

Він працює в місцевому магазині. Продавщиця цього магазину, Лілія Мельник, й повідомила медиків, коли той втратив свідомість.

Вона додала, що потерпілий не дихав, був без ознак життя та страшного синього кольору. Жінка заперечувала, що чоловік був п'яний.

Постраждалий повідомив, що отямився у напівтемному приміщенні і поруч не було ні лікарів, ні пацієнтів. На виході він побачив лише табличку із написом "морг".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Не знаю де я находжуся, що це робиться. Я легенько попробував встати, можу встати. Потім побачив, що це морг, злякався та давай звідси тікати", - розповів потерпілий Анатолій Материнський.

Чоловік після цього випадку пішов до лікарні з'ясовувати обставини. Медики заперечують, що пацієнт заживо потрапив до моргу.

Вони додали, чоловіка потрапив до них у критичному стані із посталкогольним синдромом. Лікарі запевнили, що після огляду пацієнт отямився та утік з лікарні.

Правоохоронці будуть з'ясовувати обставини цієї справи. Вони остаточно встановлять – це помилка лікарів чи постанкогольний синдром.

Житель Вінниці розповів , що одного разу місцева ритуальна служба переплутала трупи і привезла їх на інші похорони. Тоді у всьому хотіли звинуватити водія.