У Львові міліціонери затримали чоловіка, який зґвалтував 12-річного хлопчика. Це сталося вчора на вул.. Кавалеридзе в Сихівському районі міста.

"Близько десятої вечора патруль Нацгвардії чергував на вулиці. Увагу привернув хлопчик, який кликав на допомогу. Він йшов у супроводі нетверезого чоловіка. Коли правоохоронці підійшли до нього, він пояснив, що чоловік, з яким він познайомився зранку, зґвалтував його. Дитина, до речі, також мала ознаки алкогольного сп'яніння. Їх доставили у райвідділ міліції", - каже начальник Сихівського райвідділу міліції підполковник міліції Михайло Підвірний.

В міліції кажуть, що результатів експертизи ще немає. Але при огляді слова дитини підтверджувалися.

"З'ясували, що чоловік запросив хлопчика додому. І там напав. Мама в шоці. З дитиною зараз працює психолог. Особу підозрюваного ми встановили, це 32-річний непрацюючий львів'янин. Його затримали, зараз вирішуємо питання про арешт. Також перевіряэмо на причетність до інших аналогічних злочинів", - додають в міліції.

Кримінальне провадження відкрили за статтею "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом". Педофілу загрожує до 15 років ув'язнення.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще