Виставка "Аеропорт" фоторепортера Los Angeles Times Сергія Лойко відкрилася в Українському домі на Європейській площі в Києві.

Журналіст і фотограф Сергій Лойко восени 2014 провів кілька днів у Донецькому аеропорту разом з його захисниками і став свідком героїзму українських "кіборгів". Його фото, зроблені в той період, відображають героїчний дух українських вояків в найгарячіший гарячій точці цієї війни.

Під час відкриття виставки три найбільші фотографії були розіграні на аукціоні. Дві з них купили по 13 тис. грн, одну - за 10 тис. грн. Всі виручені кошти подути в допомогу нашим воїнам в зону АТО.

Виставка триватиме до 4 травня 2015 року.

Довідка: Сергій Лойко - журналіст, перекладач, письменник і фотограф. Працює в московському бюро газети Los Angeles Times (США), співпрацює з "Новою газетою" і радіостанцією "Ехо Москви".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У 2014 році висвітлював збройний конфлікт на сході України. 31 жовтня, після виступу Лойко у програмі "Своїми очима" на радіо "Ехо Москви", Роскомнадзор виніс письмове попередження радіостанції "Ехо Москви" за публікацію інформації, "яка виправдовує практику здійснення військових злочинів". На вимогу Роскомнадзора передача була видалена з архіву сайту радіо, а головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов повідомив у Twitter, що збирається судитися з Роскомнадзором.