Старий тролейбус перетворюють на арт-майданчик на колесах. Він їздитиме Хмельницьким із середини травня.

Про це пише місцеве видання "ВСІМ".

Такий вид транспорту намагаються зробити більш популярним. Також прагнуть привернути увагу української арт-спільноти до свого міста.

Тролейбус стане майданчиком для проведення різноманітних мистецьких заходів.

"В нас так співпало, що зараз на Хмельниччині готуються два проекти разом: на Бакоті зібралися художники з різних міст, ця арт-акція спрямована на створення арт-об'єктів у малодоступних місцях. Також відбуваються діалоги з митцями з різних міст країни, наразі нас там 10 людей. Що стосується арт-тролейбуса в Хмельницькому, то його домальовують наразі повністю зовні, а ми продумуємо яким він буде всередині", - розповів організатор фестивалю "Республіка" Андрій Зоін.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: Львів'яни оголосили бойкот маршруткам

Наразі всередині транспорту планують використати орнаментальну техніку, використовуючи кольори подільських мотивів.

У тролейбусі встановлять Wi-FI та навігатор, щоб можна було по телефону відслідковувати, де він їде.

"Це буде зручно хмельничанам, а також можна буде дізнаватися гостям з інших міст, які захочуть поглянути на наш арт-тролейбус", - розповів хлопець.

Презентуватимуть арт-проект в середині травня. Відкриття матиме музичний супровід.