Мешканка Китаю сплатила внесок за BMW дрібними купюрами. Для того, щоб перерахувати всі банкноти 20 співробітникам автосалону знадобилось шість годин.

Про це пише The South China Morning Post.

Китаянка з міста Чженчжоу заплатила частину суми за нову машину банкнотами по одному юаню, що дорівнює 16 центів. Сто тисяч купюр помістилося у п'ять коробок загальною вагою понад 100 кілограмів.

Читайте також: Білоруса ув'язнили за голе селфі

Жінка пояснила, що займається торгівлею продуктами харчування, де клієнти розплачуються дрібними купюрами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона не витрачала їх відразу, щоб відразу внести всю суму. Частину грошей вона сплатила за допомогою банківської карти.

Це не перший подібний випадок у Китаї. На початку року житель китайського міста Шицзячжуан заплатив перший внесок за автомобіль дрібними монетами загальною вагою 150 кілограмів. Сума склала 20 тисяч юанів.

А у 2014 році в місті Ляочен принесли в оплату за машину 2,5 тонни монет по одному юаню. У 2010-му інший китаєць витратив на автомобіль 700 кілограмів монет.