Бойовики ДНР з 4 ранку відновили обстріл позицій українських військових в Широкиному. Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов.

Терористи близько години атакували бійців з АГС, а в 5 ранку підключили підстовбурний гранатомет. Українські військові відкрили вогонь на ураження. В результаті бою постраждалих серед українських військових немає.

Читайте також: Українські військові зупинили диверсанів біля Зайцевого

Нагадаємо, що за минулу добу позиції сил АТО в Широкиному атакували п'ять разів, два з яких були здійснені з гранатометів 82 і 120 калібрів, тричі терористи використовували стрілецьку зброю.

Полк "Азов" на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що близько 20:30 терористи почали масивний обстріл їх позицій, але атаку вдалося відбити. Військові контролюють ситуацію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще