Сьогодні на 59-у сесію Бердянської міської ради в зал увірвалися близько 20 людей у ​​камуфляжній формі, які представилися бійцями АТО. Військові перервали виступ мера міста Олексія Бакая.

Один із вояків вийшов за трибуну, а решта розійшлись по залу. Лідер групи вимагає від міського голови піти у відставку, бо він не справляється зі своїми обов'язками і не може навести порядок в місті. Також бійці вимагають, щоб на засідання прийшли всі 60 депутатів, бо присутні лише 43.

Читайте також: У Бердянську вперше за рік зібрався Автомайдан

На думку бійців АТО, депутати ігнорують питання виділення військовим землі, надання допомоги сім'ям загиблих, заохочують засилля торгових точок у центрі міста. Сесія міської ради відклали на 20 хвилин.

Нагадаємо, що 25 квітня 2015 представники окремої роти спеціального призначення МВС "Берда" і громадського формування "Бердянська самооборона" заблокували вихід з мерії. Причиною таких дій була відмова депутатів розглядати питання про виділення приміщення роті, створеної згідно з наказом міністра внутрішніх справ. Бійці дві години не випускали представників влади.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще