Гендиректор палацу "Україна" Роман Недзельський розповів про ставлення російських артистів до концертів в Києві. Він зазначив, що зірки шоу-бізнесу вже навіть не звертаються з проханням про концертний тур.

Недзельський пов'язує це з політичною ситуацією, але в той же час радий був би бачити на гастролях в Україні Віку Циганова та Миколи Пореченкова. Глава палацу "Спорту" зазначив, що є нормальні російські артисти, яких громадяни України хочуть бачити в концертному залі, але їх не запрошують, бо не хочуть підставити.

Читайте також: Михалков представить фільм у самопроголошеній ЛНР

"Наприклад, недавно у нас був концерт скрипаля Василя Попадюка, який колись працював у Росії в Театрі музики народів світу під керівництвом Володимира Назарова. І Назаров, народний артист ще Радянського Союзу, хотів приїхати до свого друга. Але його не випустили з "Шереметьєво".

Нагадаємо, що Віка Циганова активно підтримує сепаратистів на сході України, навіть записала сво версію гімну для них.
Миколі Пореченкову заборонили в'їзд в Україну після того, як він незаконно перетнув кордон України і разом з терористами Донбасу стріляв по українським військовим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще