30 квітня із 18:00 до опівночі сепаратисти порушили режим тиші 21 раз. Стріляли по позиціях біля Авдіївки, Пісків,Водяного, Новгородського, Щастя.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Зокрема, злочинці провели обстріли позицій українських військ із мінометів калібру 120 міліметрів і артилерії калібру 122 міліметри, що є грубим порушенням Мінських домовленостей", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бійці АТО зірвали сесію Бердянської міськради

На Донецькому напрямку обстріляли позиції поблизу Авдіївки із 122мм артилерії, 120мм міномету, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, терористи 5 разів відкривали вогонь по опорному пункту сил АТО неподалік Пісків – із 120 і 82-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів, снайперської та стрілецької зброї. Мінометами обстріляли позиції поблизу населених пунктів Водяне і Новгородське.

У Луганській області бандформування обстрілювали українські опорні пункти неподалік від містечка Щастя та села Сизе.

"Також у зазначений період українські підрозділи зафіксували на Донеччині і Луганщині проліт двох безпілотників противника", - підсумував речник АТО Сергій Даниленко.