Активісти "Штабу оборони Бахмута" вирішили демонтувати меморіальну дошку артистові Йосипу Кобзону в Артемівську. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник керівника обласної міліції Ілля Ківа.

Також в цей день відкриється перший оборонний комплекс, побудований місцевими жителями. У повідомленні зазначено, що Кобзона вважають в місті зрадником і ворогом, тому що він підтримує агресивну російську політику щодо України. Артист гастролює на окупованій терористами території Донбасу.

Читайте також: Терористи демонтують барьльеф Стусу в Донецьку

На місці меморіальної дошки планують встановити пам'ятний знак на честь загиблого під час проукраїнського мітингу в Донецьку Дмитра Чернявського.

Користувачі соціальних мереж повідомляють, що чекають знесення пам'ятних знаків артисту в Макіївці, Часовому-Яру, де він народився, і Мар'їнці.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що 17 квітня в Донецьку невідомі облили пам'ятник Кобзону синьо-жовтою фарбою. У той же час жителі Дніпропетровська вирішили позбавити його звання почесного громадянина міста.