Сьогодні, 7 травня, в українському прокаті стартує стрічка Анни Акулевич "Це я". Картина чекала виходу на великі екрани близько року.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Мелодрама виходить у 14 містах України. Її прокатом займається вітчизняна компанія Ukrainian Film Distribution, яка є офіційним дистрибутором американської 20th Century Fox Film Corporation.

За сюжетом, у маленьке українське містечко з Росії до батьків приїздить молода жінка Яна. Тут живе її восьмирічна донька, яку виховують з ранніх років бабуся, дідусь і сім'я молодшої сестри Яни. Приїзду гості з Росії дуже чекала вся сім'я, але дочекалися рідні проблем і конфліктів.

Читайте також: Кінотеатр "Жовтень" запрацює восени

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Стрічка вже отримала спецприз на міжнародному кінофестивалі в Анкарі, Туреччина, та Гран-прі та приз за музичне оформлення у Луканії, Італія, а також є учасником 15 Міжнародного фестивалю Незалежних Днів у Карлсруе, Німеччина.

Фільм створила компанія Contakt Studio. Його бюджет - 8 мільйонів гривень, половину коштів надало Державне агентство з питань кіно.

Сценаристами виступили Олег Фіалко та Анна Акулевич, оператор - Данило Дєдков, художник - Сергій Хотимський, продюсер - Олег Фіалко.

Саундтрек написав Олег Скрипка, а ролі виконали Яна Соболевська, Ганна Ткач, Вікторія Зубрейчук, Ірина Калашнікова та Василь Чорношкур.