На честь дня Перемоги над нацизмом у парках столиці сьогодні гратимуть іноземні військові оркестри. Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Починаючи нову традицію, Адміністрація президента запросила до виступу не лише українські, а й іноземні оркестри", - повідомляє прес-служба

"У цьому році, як і надалі, Україна замінює військові паради на мирні. Замість збройних загроз ми повинні продемонструвати світу істинний характер українського народу - відкритий, миролюбний і патріотичний ", - йдеться у повідомленні.

Киян та гостей міста запрошують відвідати виступи іноземних оркестрів сьогодні ввечері.

У Маріїнському парку гратиме Польський військовий оркестр, в Ботанічному саду ім. академіка Гришка - естонський, у парку Шевченка - йорданський, а в Голосіївському - литовський. У парку Перемоги на Дарниці виступить оркестр із Сербії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: Парад оркестрів в Харкові скасували через загрозу терактів