18 травня на площі Свободи в Харкові відбудеться мітинг. На нього, за попередньою інформацією, планують вивести дві тисячі осіб. Мітингувальники вийдуть підтримати харківського міського голову і футбольний клуб "Металіст".

Про це повідомляє харківський сайт 057.ua.

У соціальних мережах з'явилося фотографія заявки на проведення флешмобу на підтримку мера Харкова Геннадія Кернеса і клубу "Металіст". У документі вказано, що в заході збираються взяти участь близько двох тисяч осіб. Місцем проведення мітингу стане частина площі Свободи, саме та, що навпроти будівлі Харківської обласної держадміністрації.

Читайте також: "Антимайдан" вирішив тікати з Одеси

"Я тільки вчора подав заявку і не знаю, дали вже дозвіл чи ні", - повідомив відповідальний за захід Сергій Зосименко.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Він додав, що це буде не флешмоб. Учасники, за його словами, просто вийдуть з "прапорами і плакатами на підтримку мера і футбольного клубу "Металіст ".

Однак, в соцмережах масово поширюють оголошення про набір людей в "масовку".

"Хедхантери" почали набирати за гроші учасників для заходу. Про це свідчить їх листування з потенційними мітингувальниками.