Один із бойовиків зняв на камеру свого мобільного телефону знищення танка. Бойова машина з 125 мм гармати, порушуючи Мінські домовленості, обстрілював позиції сил АТО під Широкиним.

Танк бойовиків був знищений прямим попаданням ПТУР наших військових. Екіпаж, який був усередині, також загинув разом з машиною.

Як зазначає журналіст "Espreso.TV" Артем Шевченко, українські бійці знайшли це відео в одного з убитих бойовиків.

"Ось що буває, коли нахабніти і, безкарно порушуючи режим припинення вогню, утюжити з танків українські позиції", - зазначив журналіст.

Остання доба в зоні АТО пройшла без втрат серед українських військових, лише 2 військових отримали поранення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Трапилося це, за його словами, біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Спостережна місія ОБСЄ заявляє про зростання напруги в районі Горлівки. Широкине, за їхньою інформацією, є найгарячішою точкою на Донбасі.

Про це заявив заступник голови місії Александр Хуг.

Він зазначив, що в Донецькому аеропорту кількість порушень припинення вогню сягає до сотні на день, а загальна ситуація взагалі не зрозуміла.