Колишня солістка Spice Girls Джері Холлівелл вийшла заміж за главу команди "Формули-1" Red Bull Крістіана Хорнера. Церемонія вінчання відбулася в одній з церков графства Бедфордшир на сході Англії.

Наречену відвела до вівтаря її дев'ятирічна дочка Блюбелл. Весільну сукню 42-річна Холлівелл замовила у дизайнера Сари Бертон з модного дому Alexander McQueen. Вона ж чотири роки тому створила весільне вбрання для Кейт Міддлтон.

Серед гостей на весіллі Холлівелл і Хорнера були присутні легендарний гонщик "Формули-1" Нікі Лауда. Гонщик Red Bull Девід Култхард з'явився на торжество в шотландському кілті. З колишніх учасниць Spice Girls на церемонії була тільки Емма Бантон. Мел Бі та Вікторія Бекхем привітали молодят у Twitter.

Батьки жениха відмовилися бути присутніми на вінчанні. Як наголошується, вони не змогли змиритися з тим, що Хорнер залишив свою цивільну дружину заради Холлівелл.

Читайте також: Поцілунок Мадонни забрав 10 років життя у репера

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Джері і Крістіан знайомі вже п'ять років, але почали зустрічатися навесні 2014 року. У листопаді минулого року пара оголосила про заручини. Хорнер 14 років перебував у цивільному шлюбі зі своєю подругою Беверлі Аллен і має однорічну дочку. Джері Холлівелл також виховує дев'ятирічну доньку.